Pui la cuptor cu Bacon și roșii

Bacon și roșii coapte de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bucăți de pui broiler-friteuză, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi la cuptor cu slănină, roșii și mozzarella, Mini Frittata la cuptor cu slănină, roșii, Cheddar ascuțit și ceapă verde, și Salată de pui, slănină și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit. Aranjați puiul în farfurie; deoparte.
Așezați pasta de roșii, apa, oțetul, busuiocul și oregano în recipientul procesorului alimentar; capac. Procesați până se amestecă bine.
Coaceți neacoperit 45-50 de minute sau până când puiul nu mai este roz în cea mai groasă parte și sucurile sunt clare atunci când sunt străpunse cu vârful cuțitului (175 grade pe termometrul pentru carne).
Serviți puiul peste tăiței, dacă doriți. Sus cu slănină.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.