Pui Hush La Cuptor
Pui Hush la cuptor este un vegetarian farfurie. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de praf de copt, piper, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui Hush La Cuptor, Pui Hush La Cuptor, și Hush Puppies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Ungeți ușor o tigaie mini brioșă cu 24 de căni sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, făina, praful de copt, sarea și piperul.
Într-un castron separat, amestecați împreună ceapa, laptele, ouăle și untul. Îndoiți amestecul de ouă în amestecul de făină până când amestecul de făină este doar umezit.
Se toarna 1 lingura de aluat in fiecare dintre cupele de briose preparate.
Coaceți timp de 10 minute sau până când puii hush sunt fermi la atingere și se rumenesc în jurul marginilor.
Fotografie de Hallie Burton
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.