Pui Hoisin în frunze de salată
Puiul Hoisin în frunze de salată este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, ulei vegetal, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Hoisin în salată crocantă, Pui Hoisin la grătar în căni de salată, și Salată de pui-Chutney cu ierburi pe frunze de salată.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie grea de 12 inci (nu antiaderentă) la foc moderat până la fumat, apoi adăugați ulei.
Adăugați ghimbir, sare și 2 linguri scallions și amestecați până când ghimbirul este parfumat, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați puiul și amestecați-l până când este gătit, aproximativ 2 minute.
Adăugați castane de apă, sos hoisin, sos Worcestershire, oțet și nuci de pin și amestecați până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron și se presară cu restul de 2 linguri scallions.
Rugați oaspeții să se servească singuri lingând amestecul de pui în frunze de salată și înfășurând frunzele în jurul umpluturii pentru a închide.