Pui Hawaiian
Pui Hawaiian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 321 calorii, 39G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, ghimbir, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pui Hawaiian, Pui Hawaiian BBQ, și Pui Hawaiian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente. Rezervați 1/4 cană de marinată; așezați marinada rămasă într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Se răcește 4 ore.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada în pungă.
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați pui în tigaie; ungeți cu 2 linguri marinată rezervată. Gatiti 6 minute. Întoarceți puiul; ungeți cu 2 linguri marinată rezervată. Gatiti 6 minute.
Combinați orezul, 1/4 linguriță sare și coriandru.