Puiul grecesc cu lămâie și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 317 calorii, 49G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mentă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească, Kebab de pui grecesc la grătar cu sos de mentă-Feta, și Pui Grecesc Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul sub pielea fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți puiul la 375 timp de 1 oră sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați și aruncați pielea înainte de a mânca, dacă doriți (analiza nu include pielea).