Pui Gloria Caserola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Gloria Casserole. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piper, brânză muenster, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Pui Gloria Caserola, Maduros en Gloria (caserolă de pătlagină dulce), și Chicken A La Gloria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper. Lingurați făina pe vasul superficial sau pe placa de plăcintă. Înveliți ambele părți ale puiului cu făină; scuturați excesul.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Pui brun pe ambele părți. (Nu trebuie să gătiți puiul complet, deoarece va termina de gătit la cuptor.)
Transferați puiul în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Așezați untul în aceeași tigaie; se lasa sa se topeasca la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; se presara cu sare si piper. Gatiti si amestecati ciupercile pana se rumenesc. Se amestecă sherry; gătiți și amestecați încă 1 până la 2 minute. Se amestecă supa; se amestecă bine. Gatiti pana se incalzeste bine.
Se toarnă sos de ciuperci peste pui; acoperiți fiecare bucată de pui cu o felie de brânză. Îndoiți brânza în jumătate dacă este prea lată pentru bucata de pui.
Acoperiți vasul cu folie; coaceți 30 de minute. După 30 de minute, rotiți cuptorul pentru a fierbe setarea.
Scoateți folia din vas; se fierbe 1 până la 2 minute pentru a rumeni brânza.
Scoateți din cuptor; se lasă deoparte să se răcească ușor.