Pui Glazurat Portocaliu-Balsamic

Orange-Balsamic glazurate de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 431 calorii. Dacă aveți marmeladă de portocale, condimente de pasăre, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pui glazurat Balsamic portocaliu cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, Pui Glazurat Balsamic, și Balsamic-Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu-mare până la mare.
Condimentați puiul din belșug cu sare, piper și condimente de pasăre. Când uleiul este fierbinte și se ondulează, se adaugă puiul și se rumenesc timp de 5 minute, apoi se întoarce și se presară cu rozmarin. Gatiti pana cand puiul este fraged si fiert, aproximativ 5 minute mai mult.
Într-un castron mic, amestecați marmelada, oțetul și stocul și turnați peste pui. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute sau pana cand sosul se ingroasa si devine o glazura subtire.
Adăugați scallions în ultimul minut de timp de gătit. Aranjați pe un platou de servire și serviți acoperit cu verdeață de rucola.