Pui Glazurat Portocaliu-Balsamic

Pui Glazurat Portocaliu-Balsamic
Orange-Balsamic glazurate de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 431 calorii. Dacă aveți marmeladă de portocale, condimente de pasăre, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pui glazurat Balsamic portocaliu cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, Pui Glazurat Balsamic, și Balsamic-Glazurate De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu-mare până la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Condimentați puiul din belșug cu sare, piper și condimente de pasăre. Când uleiul este fierbinte și se ondulează, se adaugă puiul și se rumenesc timp de 5 minute, apoi se întoarce și se presară cu rozmarin. Gatiti pana cand puiul este fraged si fiert, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Într-un castron mic, amestecați marmelada, oțetul și stocul și turnați peste pui. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute sau pana cand sosul se ingroasa si devine o glazura subtire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați scallions în ultimul minut de timp de gătit. Aranjați pe un platou de servire și serviți acoperit cu verdeață de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
VerziiVerzii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista