Pui Glazurat Portocaliu
Puiul glazurat portocaliu este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție conține 817 calorii, 32g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 166 de fani. Un amestec de brânză, spanac pentru copii, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Glazurat Cu Portocale, Pui Glazurat Portocaliu, și Pui Glazurat Cu Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pui: într-un castron mic, amestecați coaja de portocală, 2 linguri de rozmarin, ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Puneți puiul în punga cu fermoar și frecați bine marinada în pui. Frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați puiul pe foaia de copt cu margini cu pielea în sus. Prăjiți până când pielea devine aurie profundă și puiul este gătit (175 buc.F), aproximativ 20 de minute.
În timp ce puiul se prăjește, faceți glazură: într-o cratiță mică, aduceți sucul de portocale la foc mic la foc mediu. Reduceți sucul de portocale la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se amestecă restul de linguriță de rozmarin, conserve de caise și 1/4 linguriță de sare. Gatiti pana la sirop si reduceti la aproximativ 1/3 cana.
Când puiul este gătit, periați glazura peste pui. Creșteți căldura cuptorului pentru a fierbe și gătiți doar până când glazura se rumeneste, 1 până la 2 minute.
Se transferă pe farfuria de servire și se lasă să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.
Pentru salata de spanac: într-un castron mediu, bateți oțet, muștar și sare. Se amestecă încet în ulei până se combină. Aruncați spanacul cu pansament, brânză albastră, nuci și felii de portocale. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți imediat puiul și salata.