Pui Glazurat Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul glazurat cu caise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 91 oră. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, tobe de pui, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Caise, Pui glazurat cu caise pentru doi, și Pui glazurat cu caise.
Instrucțiuni
Gătiti șalotele și ghimbirul în ulei într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă oțetul și se fierbe până se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați sos de soia, conserve și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 15 minute.
Sosul pur și simplu într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi răciți la temperatura camerei.
Împărțiți puiul între 2 pungi mari sigilabile și turnați marinada peste pui. Sigilați pungile, presând excesul de aer și marinați, răciți, întoarceți punga ocazional, cel puțin 8 ore.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Căptușiți o tigaie grea de 17 x 12 inci cu 2 foi de folie ușor suprapuse, apoi folie ușor de ulei. Aranjați puiul (cu marinată) în 1 strat în tigaie. Pui prăjit, întorcându-se o dată, până se rumenesc adânc, gătit și glazurat, aproximativ 40 de minute în total.
* Puiul poate fi marinat până la 24 de ore.* Puiul gătit poate fi păstrat cald, acoperit lejer cu folie, într-un cuptor de 250 M. F. (în treimea inferioară a cuptorului, dacă este în același timp cu latkes; urmează rețeta).