Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript peste Porcini fierți și varza Savoy. O porție conține 255 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fript Peste Porcini Fierți Și Varză Savoy, Verza stufata (varză de Savoia fiartă), și Hock de șuncă friptă cu varză fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați porcini în apă fierbinte până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste un castron, rezervând lichid de înmuiere. Clătiți bine porcini pentru a îndepărta orice nisip, apoi scurgeți, uscați și tocați grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți jumătate de usturoi într-o pastă cu sare și amestecați împreună cu iaurt și piper după gust. Se acoperă puiul cu iaurt și se lasă la marinat 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
În timp ce puiul se marinează, gătiți șalota și usturoiul rămas în ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Se amestecă porcini, apoi se adaugă varză, 1 lingură fiecare mărar și pătrunjel, lichid de înmuiere rezervat și sare și piper după gust. Se fierbe, acoperit, la foc moderat până când varza este abia fragedă, 8 până la 10 minute și se amestecă mărarul și pătrunjelul rămas. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți broilerul și tigaia pentru broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Periați ușor tigaia fierbinte cu ulei și fierbeți puiul la aproximativ 4 inci de la căldură 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Tăiați fiecare sân în 3 bucăți și aranjați peste porcini și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
8
Fiecare servind aproximativ 249 de calorii și 6 grame de grăsime.