Pui Fript Perfect
Puiul fript Perfect este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 827 calorii, 57G de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pui prăjit, apă, năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui Fript Perfect, Pui Fript Perfect, și Pui Fript Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Clătiți puiul în interior și în exterior, apoi uscați-l.
Îndepărtați excesul de grăsime din cavități și condimentați cu sare și piper.
Așezați jumătate dinlămâie înăuntru. Legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie și puneți-le într-o tigaie.
Într-o cratiță, topiți untul cu uleiul de măsline la foc mic. Strângeți jumătatea de lămâie rămasă în amestec.
Periați peste pui. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți în centrul cuptorului, ungând adesea cu picăturile, până când sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă cu un cuțit ascuțit, aproximativ 1 oră. Temperatura ar trebui să fie de 175 de grade F atunci când un termometru pentru carne este plasat în partea cea mai groasă a coapsei.
Scoateți puiul din cuptor și transferați-l pe o placă de sculptură; lasa sa se odihneasca 10 minute.
Scoateți lămâia din cavitate și strângeți-o în sucurile de tigaie. Se amestecă în apă. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere scăzută, răzuind bucățile maronii și gătiți până când sosul este redus, aproximativ 2 minute. Degresează sosul.
Sculptați puiul și aranjați-l pe un platou mare.
Se toarnă sosul peste el și se ornează cu năsturel.
Analiza nutritonală pe porție: 400 de calorii, 0g carbohidrați, 41G proteine, 25g grăsimi, 135 mg colesterol.