Pui fript cu sos de orez sălbatic

Pui fript cu sos de orez sălbatic
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, puiul fript cu sos de orez sălbatic ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pătrunjel, ceapă, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pansament De Orez Sălbatic, Pansament De Orez Sălbatic, și Pansament De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Pentru puiul fript: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți puiul uscat și așezați pieptul în sus într-o tigaie mare de prăjire prevăzută cu un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se amestecă împreună uleiul de măsline, maghiranul, boia afumată, sarea și piperul într-un castron mic. Slăbiți ușor pielea peste pieptul puiului și frecați puțin din amestec sub piele. Frecați restul amestecului pe tot exteriorul și interiorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Puneți ceapa înjumătățită în interiorul cavității de pui și legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului. Puneți aripile sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei care nu atinge osul înregistrează 165 de grade F sau până când sucurile curg limpede când vârful unui cuțit este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, 1 oră 45 minute până la 2 ore, ungând puiul cu sucuri de tigaie de câteva ori în ultima oră de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
5
Amestecați marmelada și oțetul împreună și periați puiul. Prăjiți încă 5 minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Lăsați puiul să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Pentru pansamentul cu orez sălbatic: în timp ce puiul se prăjește, faceți pansamentul. Gătiti orezul conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți orice exces de apă, dacă este necesar, și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ceapa, țelina și usturoiul. Gatiti, amestecand, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
9
Adăugați fructele uscate, maghiranul, 1/2 linguriță sare și puțin piper. Gatiti pana cand fructele se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
MaghiranMaghiran
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
(tub Mare)(tub Mare)
10
Se ia de pe foc și se adaugă în castron cu orezul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Adăugați cuburile de pâine și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
12
Adăugați bulionul de pui, pătrunjelul și 3/4 linguriță sare și puțin piper după gust. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
13
Ungeți ușor un vas de copt de 2 litri cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
14
Transferați amestecul de pansament în vas și nivelați partea superioară. Când puiul iese din cuptor, puneți pansamentul în cuptor, descoperit și coaceți timp de 30 de minute. Pansamentul trebuie să fie maro auriu și încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
Serviți puiul cu pansamentul lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista