Friptura de pui cu cuscus și umplutură de nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,43 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 149 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de caise, frunze de mentă, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui fript cu legume de iarnă și umplutură de nuci de pin, Tagine de pui cu cuscus de nuci de pin, și Pui De Tigaie Marocan Cu Cuscus De Nuci De Pin.
Instrucțiuni
1
Puneți cuscusul într-un castron mare rezistent la căldură, turnați peste stoc, apoi acoperiți cu folie alimentară timp de 5 minute până când lichidul este absorbit. Topiți jumătate de unt într-o tigaie, apoi gătiți ușor ceapa și usturoiul timp de 5-8 minute până se înmoaie. Pune deoparte. Uscați-prăjiți nucile de pin câteva minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
2
Combinați ceapa, nucile de pin, caisele și ierburile cu cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Brânză Tallegio, Tocată
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Adăugați o stoarcere bună de suc de lămâie, condimentați, apoi amestecați oul. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Folosind partea din spate a unui cuțit, întindeți rashers la 1 ori lungimea lor inițială.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați, ușor suprapuse, pe o foaie mare de folie pentru a forma un dreptunghi. Faceți câteva tăieturi în partea cea mai groasă a fiecărui piept de pui și așezați între 2 foi de folie alimentară. Folosiți baza unei tigaie grele pentru a bate puiul până la aproximativ 1 cm grosime. Aranjați puiul peste slănină, potrivindu-vă astfel încât să nu existe goluri, dar lăsați o margine pe părțile mai lungi. (Acest lucru ajută la înfășurarea puiului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
6
Lingura umplutura peste pui într-o bandă de-a lungul uneia dintre cele mai lungi laturi. Folosind folie de staniu pentru a ajuta, rulați slănină și pui în jurul umpluturii ca un buștean. Înfășurați bine în folie, răsuciți capetele pentru a le fixa, apoi răciți timp de 2 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați puiul, cu fața în jos, într-o tavă de prăjire. Gatiti timp de 30 de minute, apoi desfaceti folia si prajiti cu untul ramas. Gatiti, neacoperit, inca 20-30 de minute pana cand este fiert, iar umplutura este fierbinte (o frigaruie metalica introdusa in centrul gainilor ar trebui sa iasa fierbinte). Se răcește și se înfășoară în folie proaspătă pentru transport.