Pui francez la cuptor cu miere cu lămâi conservate

Pui la cuptor cu miere franceză cu lămâi conservate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 485 calorii, 41G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare kosher, vin, masă matzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lămâi conservate ai putea urma acest curs principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pui La Cuptor Cu Anghinare, Scorțișoară Și Lămâi Conservate, Salată mediteraneană de pui cu lămâi conservate, și Pui de lămâie marocan cu lămâi conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 6 linguri de miere și vin într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 20 de minute); amestecați lămâile conservate.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 5 minute sau până se înmoaie ușor.
Transferați într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Așezați puiul, cu partea cărnoasă în sus, deasupra cepei.
Combinați restul de 2 linguri de miere, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de miere sub pielea de pui.
Se toarnă amestecul de vin peste pui în tigaie.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând amestecul de vin.
Lăsați puiul să stea 10 minute.
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni. Se strecoară amestecul de vin din tigaie printr-o sită fină în pungă; aruncați solidele.
Lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-o cratiță mică, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați masa matzo în tigaie, amestecând cu un bici. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.