Pui fiert cu rădăcină de țelină și usturoi

Pui fiert cu rădăcină de țelină și usturoi
Puiul fiert cu rădăcină de țelină și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 664 calorii, 49G de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Calcan sotat cu andive fierte, Flan de rădăcină de țelină, trufe negre și Nage de usturoi, Rădăcină De Țelină Fiartă, și Rădăcină de țelină fiartă cu năut și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul și se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul, începând cu pielea în jos, întorcându-se o dată, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie și turnați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă untul în tigaie și se încălzește la foc moderat până când spuma dispare, apoi se sotează rădăcina de țelină și usturoiul, amestecând frecvent, până când rădăcina de țelină se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion și cimbru și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut. Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când puiul este gătit, 15 până la 20 de minute pentru carnea albă, aproximativ 25 de minute pentru carnea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
BulionBulion
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați puiul într-un castron de servire ca gătit și păstrați-l cald, acoperit ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Când toate bucățile de pui sunt gata de gătit, transferați sosul și legumele în castron cu pui, aruncând cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SosSos
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista