Pui Eileen

Pui Eileen
Pui Eileen necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 381 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză mozzarella, jumătăți de piept de pui, amestec de umplutură de pâine condimentată cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Puiul Generalului Tso al lui Eileen Yin-Fei Lo, Chiftele de jeleu ale lui Eileen, și Quiche-ul personalizat al lui Eileen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pachetului. Se spală carnea de pui, se usuca si lira la aproximativ o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
3
Puneți o felie de brânză pe fiecare sân, urmată de o lingură de umplutură pregătită. Închideți fiecare sân peste brânză și umplutură și țineți-l cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
4
Așezați sânii umpluți într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc, apoi așezați o a doua felie de brânză peste fiecare pui umplut și coaceți încă 2 minute sau până când brânza este bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista