Pui dulce și acru la cuptor
Puiul copt dulce și acru este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 479 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, praf de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui dulce și acru la cuptor, Pui dulce și acru la cuptor, și Pui dulce și acru la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un pahar 13-in. x 9-in. vas de copt, combinați primele nouă ingrediente.
Adăugați bucăți de pui; întoarceți-vă la strat. Acoperiți sau închideți punga și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți, aruncând toate, cu excepția a 1 cană de marinată.
Puneți puiul într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt; adăugați marinada rezervată.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore timp de 1-1/4 ore sau până când sucurile se limpezesc.