Pui De Încoronare
Puiul de încoronare este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserva de caise, iaurt grecesc, suc de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Încoronare, Pui De Încoronare, și Salată crocantă de pui de încoronare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui și coapsele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana cand coapsele Inregistreaza 165 F pe un termometru cu citire instantanee, la aproximativ 6 minute dupa ce ati atins un foc mic.
Se ia de pe foc. Lăsați puiul să se răcească în stoc și, când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați puiul și tăiați-l în bucăți de 1/2 inch și lăsați-l deoparte. Rezervați stocul tensionat pentru o altă utilizare.
Într-un castron mare combinați maioneza, iaurtul grecesc, smântâna, conserva de caise, pudra de curry, tumericul, sucul de lămâie și scallions, apoi amestecați până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați puiul în sos până când totul este acoperit, apoi adăugați migdale opționale dacă utilizați. Împărțiți salata verde între 4 farfurii, apoi acoperiți cu pui și serviți.