Pui De Încoronare

Pui De Încoronare
Puiul de încoronare este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserva de caise, iaurt grecesc, suc de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Încoronare, Pui De Încoronare, și Salată crocantă de pui de încoronare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui și coapsele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana cand coapsele Inregistreaza 165 F pe un termometru cu citire instantanee, la aproximativ 6 minute dupa ce ati atins un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc. Lăsați puiul să se răcească în stoc și, când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați puiul și tăiați-l în bucăți de 1/2 inch și lăsați-l deoparte. Rezervați stocul tensionat pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Într-un castron mare combinați maioneza, iaurtul grecesc, smântâna, conserva de caise, pudra de curry, tumericul, sucul de lămâie și scallions, apoi amestecați până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați puiul în sos până când totul este acoperit, apoi adăugați migdale opționale dacă utilizați. Împărțiți salata verde între 4 farfurii, apoi acoperiți cu pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
TurmericTurmeric
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista