Pui De Zmeură-Piersică La Grătar

Puiul de zmeură-piersică la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zmeură suplimentară, jumătăți de piept de pui, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură, Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură, și Salată de fructe de piersici și zmeură la grătar.
Instrucțiuni
Așezați zmeură, felii de piersici, coniac și miere în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză mare aproximativ 1 minut sau până la omogenizare.
Se încălzește amestecul amestecat în cratiță de 1 litru. Păstrați cald.
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Acoperiți și grătați puiul la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se o dată, până când sucul nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Puneți o parte din sosul de zmeură pe farfuria de servire.
Stropiți cu sos suplimentar.
Se ornează cu zmeură suplimentară.