Pui De Zmeură La Grătar

Puiul de zmeură la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 553 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gem de zmeură, copane de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Zmeură La Grătar, Pui De Zmeură-Piersică La Grătar, și Salată De Pui Cu Zmeură La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană vinetă și jumătate din rozmarin.
Adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 1 oră.
Într-un castron mic, combinați gemul, sucul de lămâie, sosul de soia, praful de usturoi și vinaigreta rămasă și rozmarinul; deoparte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați pielea de pui cu fața în jos pe grătarul. Grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 20 de minute. Rândul său; gratar 10-20 minute mai mult sau până la sucuri un termometru de carne citește 180%, ungand ocazional cu sos de zmeura.