Puiul și legumele din tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.13 pe portie. O porție conține 515 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, vin, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui de tigaie și legume, Pui de tigaie și legume, și Pui de tigaie cu legume parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul pe toate părțile cu boia, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați puiul și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Adăugați legume și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6
Presărați legumele cu făină și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă treptat bulionul și vinul; se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Întoarceți puiul și orice sucuri în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.