Pui de tigaie și legume
Puiul și legumele din tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.13 pe portie. O porție conține 515 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, vin, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui de tigaie și legume, Pui de tigaie și legume, și Pui de tigaie cu legume parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul pe toate părțile cu boia, sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în farfurie.
Adăugați legume și amestecați 2 minute.
Presărați legumele cu făină și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă treptat bulionul și vinul; se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Întoarceți puiul și orice sucuri în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.