Pui de tigaie cu legume parmezan
Această rețetă fără gluten și primară servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piept de pui, legume, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui de tigaie și legume, Pui de tigaie și legume, și Skillet pui prăjit și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul in dressing in tigaie mare la foc mediu 1 min.
Adăugați pui, 3/4 linguriță. busuioc și piper; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gata (165F).
Adăugați legumele și busuiocul rămas; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.