Pui De Susan-Usturoi Cu Aragaz Lent
Puiul de susan-usturoi cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 454 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, ceapă, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Cu Usturoi De Susan Cu Aragaz Lent, Pui De Susan-Usturoi Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Miere Usturoi Pui De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ceapa, mierea, sosul de soia, ketchup-ul, uleiul, uleiul de susan și usturoiul. Pune deoparte.
Puneți puiul în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Se toarnă amestecul de miere uniform peste pui.
Capac; gatiti la foc mic setarea 4 ore.
Cu lingura cu fante, scoateți puiul din aragazul lent, lăsând sosul în aragaz. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb în apă până se dizolvă.
Se toarnă în aragaz lent; se amestecă pentru a se combina cu sosul. Capac; gatiti sosul la foc mare cu 10 minute mai mult sau pana cand sosul s-a ingrosat.
În timp ce sosul se gătește, tocați puiul cu 2 furculițe.
Întoarceți puiul mărunțit la aragazul lent; aruncați cu sos.
Se presară cu semințe de susan înainte de servire.