Pui De Spanac În Stil Nord-Indian
Această rețetă face 4 porții cu 165 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă $2.06 pe portie se încadrează în bugetul dvs., puiul de spanac în stil Nord-Indian ar putea fi un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cap la magazin și ridica roșii, în. bucăți de ghimbir, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Rapid În Stil Tagine Din Africa De Nord, Spanac Cremă În Stil Indian, și Spanac și năut rapid în stil Indian.
Instrucțiuni
Într - un 6-la 8-qt. oală, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de schinduf; sfârâie 2 secunde, apoi amestecă ceapa și ciupercile și gătește, amestecând des, până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Între timp, tocați ghimbirul și usturoiul.
Adăugați ghimbir, usturoi, turmeric, cayenne, coriandru, chimen și sare în oală; sfârâie câteva secunde.
Adăugați pui și gătiți, amestecând des, 3 minute sau până când nu mai este roz la exterior.
Adăugați roșiile și fierbeți, acoperite, 8 minute.
Se amestecă spanacul și se fierbe, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Între timp, tocați suficiente frunze de coriandru și tulpini fragede pentru a produce 1 cană. Se amestecă în oală, împreună cu sucul de lămâie.
Se servește cu orez fiert.