Pui De Salsa Crocant

Pui De Salsa Crocant
Reteta crocanta de pui Salsa ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă servește 35 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 22 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, piept de pui, taco Bell și salsa chunky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Parmezan crocant de pui cu Salsa de Avocado, Tacos crocant cu piele de pui cu salsa Habanero, și Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și Salsa de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coat pui cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se acoperă cu salsa și brânză; coaceți 5 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista