Pui de pui în sos de arahide
Chicken Kabobs în sos de arahide este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1011 calorii, 44G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, jumătăți de piept de pui, kiwi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma kiwi-ul, puteți urma acest fel principal cu Kiwi și Midori Slushy ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Pui de pui cu sos de arahide, Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide thailandez, și Tempeh Kabobs cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sucul de lămâie, untul de arahide, coaja de tei, amestecul de condimente și ierburi și ghimbirul în blender. Puree până se amestecă.
Puneți puiul în marinată de lime-arahide. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 2 ore.
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați tigaia pentru pui de carne cu spray de gătit antiaderent.
Scurgeți puiul; rezervați marinada. Filetați bucăți de pui pe patru frigarui de 6 inci, lăsând spațiu între fiecare.*
Așezați pe raft în tigaia pentru pui. Se fierbe puiul cu blaturi de 3 până la 4 inci de la căldură 4 până la 5 minute. Întoarceți și periați marinada rămasă peste pui. Se fierbe cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când sucul de la pui curge limpede.
Așezați kiwi și ananas pe pat de orez; deasupra cu frigarui de pui.
Stropiți 1 lingură de suc de ananas peste pui și orez.