Pui de Paprika cu ciuperci
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Puiul de Paprika cu ciuperci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Ciuperci și spanac cu parmezan și boia de ardei, Ciuperci la grătar cu boia afumată și sos de arpagic, și Supa de linte alba cu crema de chorizo si boia de ardei-supa de linte aux blondes avec chorizo et CR inktime au paprika pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lira piept de pui la 1/2 inch grosime.
Presărați ambele părți ale fiecărui piept de pui din belșug cu boia de ardei, sare, piper și praf de usturoi.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Aranjați sânii de pui în tigaie, acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Întoarceți pieptul de pui și stratificați ceapa și ciupercile feliate subțire deasupra puiului. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți capacul și amestecați ceapa și ciupercile în sosul de unt. Reduceți căldura la minim și gătiți descoperit timp de 5 minute.