Pui De Lămâie-Rozmarin

Puiul de lămâie-rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 1061 calorii, 85g de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui De Lămâie Rozmarin, Pui De Rozmarin Cu Lămâie, și Pui De Rozmarin Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți lămâia și puneți-o în interiorul cavității de pui împreună cu rozmarinul și usturoiul. Îndoiți aripile sub și legați picioarele împreună. Frecați puiul peste tot cu 2 lingurițe. unt și presărați în interior și în exterior cu sare și piper.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un raft mic în interior aragaz lent. Acoperiți și gătiți la înălțime până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 82°, 4 până la 4 1/2 ore.
Preîncălziți broilerul la mare. Topiți restul de 1 lingură. unt.
Transferați puiul, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ungeți puiul cu unt topit și fierbeți până la pielea maro, 2 până la 3 minute.
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute pe o tăietură înainte de a ciopli și servi.