Pui De Cocos

Puiul de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 249 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, jumătăți de piept de pui, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Frigarui Thailandez de pui cu nucă de cocos cu orez cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
Folosind un sucitor, bateți puiul între 2 foi de hârtie de ceară până când au o grosime uniformă.
Încălziți uleiul, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și usturoiul se rumenesc. (Nu arde usturoiul.)
Adăugați pieptul de pui și gătiți până devin aurii, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați sarea, piperul, laptele de cocos și coaja și sucul de tei. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți cu 3 minute mai mult sau până când puiul este fraged cu furculița.
Scoateți puiul într-un platou și păstrați-l la cald. Creșteți căldura la mare și fierbeți sosul până se îngroașă sau siropos, 3 până la 5 minute.
Bateți sosul de pește și turnați sosul peste pui.