Pui de coacăz portocaliu cu nuci prăjite

Pui de coacăz portocaliu cu nuci prăjite
Puiul de coacăz portocaliu cu nuci prăjite necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți coajă portocalie, nuci, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite, Salată de pui cu fasole verde și nuci prăjite, și Salată de pui curry cu afine uscate și nuci prăjite.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați puiul și ardeiul gras sotat 4 minute sau până când puiul se rumeneste. Se amestecă 1/4 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă amestecul de coacăze și se gătește puiul la foc mediu 2 minute sau până se îngroașă ușor. Puneți puiul deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
CoacăzeCoacăze
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
6
Serviți puiul și sosul peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista