Pui De Cimbru De Mere
Puiul de cimbru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.73 pe portie. Un amestec de mere tartă, amidon de porumb, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Cimbru De Mere, Salată de pui marinată cu mere, ceapă și cimbru cu nuci pecan prăjite, și Gem De Cimbru De Mure De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați cel puțin 2 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada din pui. Înmuiați merele în marinada rezervată; deoparte.
Combinați mierea cu marinada rămasă.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Pui la gratar, acoperit, la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau pana cand un termometru meet citeste 170 de lire sterline, ungandu-se frecvent cu marinata de miere.
Grătați merele, neacoperite, timp de 3-5 minute, bătând și rotind frecvent sau până se rumenesc ușor.
Într-o cratiță mare, combinați amidonul de porumb, cimbru și sucul de mere până se amestecă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați merele la grătar; se amestecă în sos.