Pui de catifea cu ciuperci, spanac și sos de ghimbir-lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de catifea cu ciuperci, spanac și sos de ghimbir-lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 4,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 196 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, albuș de ou, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pui de catifea prăjit cu mazăre și sos de lămâie-ghimbir, Pui și ciuperci negre fierte în sos de soia-ghimbir, și Pui și ciuperci cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mic pentru sos.
Se amestecă albușul de ou, apa rece și amidonul de porumb într-un castron mediu; se amestecă în pui.
Lăsați sosul și puiul să stea 15 minute.
Încălziți wok-ul sau tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare 1 minut.
Adăugați ulei și înclinați pentru a acoperi.
Adăugați pui; se prăjește 2 minute.
Adăugați ciuperci, ardei gras și usturoi; se prăjește până când ciupercile se rumenesc la margini, aproximativ 3 minute.
Adăugați sos; gatiti pana sosul se reduce la glazura, aproximativ 1 1/2 minute.
Se amestecă spanacul și se aruncă 1 minut.
Per porție: calorii, 262; grăsimi totale, 9 g; grăsimi saturate, 2 g; Colesterol, 34 mg