Pui De Bere La Grătar Cu Portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii de bere la grătar cu portocale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 170g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2070 calorii. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână bere, ulei de măsline, sare condimentată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Yucat Portocaliu Acru-Portocaliu, Pui Diavoliți La Grătar Sub O Cărămidă, și Pui la grătar în stil Tandoor sau găini Cornish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru grătar indirect. Frecați puii cu ulei.
Presărați sare condimentată peste fiecare pui și în interiorul cavităților.
Aruncați jumătate de bere în fiecare cutie, lăsând jumătate rămasă în fiecare cutie.
Așezați 2 căței de usturoi în fiecare cutie.
Așezați fiecare pui deasupra cutiei de bere ținând puiul în sus și presând cutia în cavitate.
Așezați 1 sfert de portocală în cavitatea superioară a fiecărui pui. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în fiecare pui, astfel încât vârful termometrului să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Echilibrați puii pe cutii de bere; așezați pe grătar la foc mediu indirect. Acoperiți grătarul; gătiți aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până când termometrele citesc cel puțin 74° și picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Așezați jumătățile portocalii și sferturile rămase, cu carnea în jos, direct pe grătar; acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute.
Scoateți puii și portocalele de pe grătar; lăsați puii să se odihnească pe cutii de bere cu 10 până la 15 minute înainte de a încerca să îndepărtați conservele și să sculptați puii. Înainte de servire, strângeți 2 din jumătățile portocalii peste vârfurile găinilor; serviți alții pe lateral.