Pui De Bere

Berea de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 293 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bere, tobe de pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere Sărată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați toiagele de pui într-un vas de copt de 9x13. Condimentează cu rozmarin, sare și piper.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când puiul se rumeneste și carnea alunecă ușor de pe os. Așteaptă! O să-ți placă!