Pui-Cârnați Jambalaya

Pui-Cârnați Jambalaya
Jambalaya de pui-cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1352 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, legături de cârnați, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Cârnați De Pui Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sare și piper; presărați uniform peste bucățile de pui, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați bucăți de pui, câteva pe rând. Maro pe toate părțile; scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte. Ulei de rezervă în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ceapa și usturoiul la cuptorul olandez; saut până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Scoateți ceapa și usturoiul; se scurge bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați cârnați la cuptorul olandez. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Întoarceți bucățile de pui, ceapa, usturoiul, cârnații și apa în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 2 1/2 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați ceapa verde, pătrunjelul și orezul; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic 45 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista