Puiul curry cu cuscus este un vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 403 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piele, sare, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui Umplut Cu Couscous, Pui Curry Cu Cuscus Israelian, și Pui curry prăjit cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, 3/4 cană de lapte de cocos și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere; se amestecă treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Cuscus
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
3
Combinați 1/2 linguriță de sare, făină și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Adăugați puiul și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați puiul și amestecați-l timp de 5 minute. Se amestecă restul de lapte de cocos, morcov și stafide; reduceți focul și fierbeți timp de 7 minute sau până când puiul este gata, amestecând ocazional.