Pui Cu Unt Indian
Rețeta de pui cu unt Indian ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 862 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, ghimbir, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui Cu Unt Indian, Pui Cu Unt Indian, și Pui Cu Unt Indian.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ceapa, ghimbirul, chili-ul și uleiul. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa se rumeneste ușor, 3 până la 5 minute. Se amestecă în garam masala. Răzuiți amestecul într-un blender; adăugați pastă de roșii și bulion de pui. Rotiți până când este foarte neted.
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie, se adaugă smântână și se aduce la fierbere ușoară la foc mare (amestecul este înclinat să stropească). Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când se reduce la 3 căni, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul într-un castron. Clătiți și uscați tigaia.
Se amestecă puiul cu piper și se presară ușor cu sare. Puneți tigaia la foc mare; adăugați 1 lingură de unt și puiul. Se amestecă până când puiul nu mai este roz la suprafață, 2 până la 3 minute.
Adăugați sosul și fierbeți la foc mediu, amestecând des, până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Tăiați restul de 3 linguri de unt în bucăți și amestecați în sos până se topește.
Puneți puiul și sosul pe orez.
Se adaugă sare după gust. Strângeți sucul de lămâie peste porții.