Pui Cu Unt Indian

Pui Cu Unt Indian
Reteta Pui Unt Indian ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 620 calorii, 57G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 729 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, păstăi de cardamom, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui cu unt Indian pentru doi, Pui Cu Unt Indian, și Pui Cu Unt Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok până când este foarte fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați jumătate de pui și amestecați timp de aproximativ 4 minute sau până când puiul are o culoare frumoasă.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți pe placă.4
4
Adăugați ulei suplimentar și gătiți puiul rămas.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți din wok.6 reduceți focul și adăugați untul.7 când s-a topit, adăugați toate condimentele și amestecați până când sunt parfumate - aproximativ 1 minut.8 întoarceți puiul în wok și amestecați pentru a acoperi cu condimentele.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați roșia și zahărul și fierbeți timp de 15 minute - amestecați ocazional.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Adăugați iaurtul, smântâna și sucul de lămâie și fierbeți timp de 5 minute sau până când sosul se îngroașă puțin.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se servește peste orez.12 * * acest fel de mâncare poate fi înghețat. După pasul nouă se răcește complet, apoi se păstrează într-o pungă cu fermoar în congelator. Pentru a reîncălzi, dezghețați în pungă la frigider peste noapte, apoi adăugați conținut în cratiță. Reîncălziți ușor, apoi fierbeți timp de 8 minute - adăugați iaurtul, smântâna și sucul de lămâie și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista