Pui cu trufe și sos de șampanie

Pui cu trufe și sos de șampanie
Puiul cu trufe și sos de șampanie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. O porție conține 1233 calorii, 85g de proteine, și 80g de grăsime. Este perfect pentru Anul Nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de dafin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Trufe De Șampanie, și Trufe De Șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Înveliți bucățile de pui în făină condimentată; transferați în raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 15 minute. Se acoperă din nou cu făină; reveniți la raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, adăugați puiul și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Adăugați șalotă în tigaie și saut până la auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șampanie și frunze de dafin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie. Acoperiți și fierbeți până când puiul este doar gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Între timp, gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în vasul cu apă cu gheață. Se răcește rapid, apoi se transferă fasolea pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați rădăcină de țelină și morcovi și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
MorcovMorcov
9
Scurgeți; transferați legumele în apă cu gheață pentru a se răci rapid, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se usucă toate legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Transferați puiul în platou; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mic. Treceți treptat în 3 linguri de lichid de gătit de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Puneți aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Bateți amestecul de gălbenușuri. Gatiti pana cand sosul incepe sa se ingroase, amestecand constant, aproximativ 2 minute (nu lasati amestecul sa fiarba).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Adăugați legume și trufe, dacă doriți, la sos și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Sos de lingură cu legume în jurul și peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista