Pui cu sos de rozmarin

Puiul cu sos de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui pe jumătate și jumătate, rozmarin, mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de unt de rozmarin pentru 2, Pui cu sos de rozmarin-ceapa, și Pui de rozmarin cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapă verde, Vin și rozmarin; gatiti 30 de secunde. Se amestecă bulionul; gatiti 2 minute.
Adăugați jumătate și jumătate; gatiti 2 minute.