Pui Cu Sos De Muraturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de murături. O porție conține 332 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pătrunjel, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și Murat picant, Pui la gratar cu sos de piersici marinate BBQ, și Sandvișuri de pui prăjit de casă cu sos de murături de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pieptul de pui în jumătate orizontal pentru a face 8 tăieturi subțiri. Condimentează cu sare și piper și dragă în făină.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați puiul în loturi și gătiți până se rumenesc și se fierbe, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa, cimbrul și 1/2 linguriță de sare în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se reduce ușor, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut.
Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, murăturile, sucul de murături, scallions și pătrunjelul într-un bol. Se amestecă în bulion și se gătește, amestecând, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 1 minut.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți până când sosul se îngroașă și puiul este încălzit, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Serviți cu pâine și sfeclă murată, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos