Pui Cu Sos De Muraturi

Pui Cu Sos De Muraturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de murături. O porție conține 332 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pătrunjel, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și Murat picant, Pui la gratar cu sos de piersici marinate BBQ, și Sandvișuri de pui prăjit de casă cu sos de murături de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați pieptul de pui în jumătate orizontal pentru a face 8 tăieturi subțiri. Condimentează cu sare și piper și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați puiul în loturi și gătiți până se rumenesc și se fierbe, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați ceapa, cimbrul și 1/2 linguriță de sare în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se reduce ușor, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, murăturile, sucul de murături, scallions și pătrunjelul într-un bol. Se amestecă în bulion și se gătește, amestecând, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MurăturiSuc De Murături
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați puiul în tigaie și gătiți până când sosul se îngroașă și puiul este încălzit, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți cu pâine și sfeclă murată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista