Pui Cu Sos De Muraturi

Pui Cu Sos De Muraturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de murături. O porție conține 332 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pătrunjel, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și Murat picant, Pui la gratar cu sos de piersici marinate BBQ, și Sandvișuri de pui prăjit de casă cu sos de murături de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați pieptul de pui în jumătate orizontal pentru a face 8 tăieturi subțiri. Condimentează cu sare și piper și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
2
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați puiul în loturi și gătiți până se rumenesc și se fierbe, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați ceapa, cimbrul și 1/2 linguriță de sare în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se reduce ușor, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
7
Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, murăturile, sucul de murături, scallions și pătrunjelul într-un bol. Se amestecă în bulion și se gătește, amestecând, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MurăturiSuc De Murături
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați puiul în tigaie și gătiți până când sosul se îngroașă și puiul este încălzit, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Serviți cu pâine și sfeclă murată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista