Pui cu sos de fasole neagră

Puiul cu sos de fasole neagră este un fără lactate felul principal. O porție conține 249 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet panko, amidon de porumb, cotlete de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Pui Cu Sos De Fasole Neagră, și Pui Cu Sos De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente (prin piper), amestecând cu un tel.
Presărați puiul cu sare. Dragă pui în pesmet.
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și pui.
Adăugați amestecul de suc de portocale în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu.