Puiul cu sos cremos de tarhon-muștar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui cremos cu muștar și tarhon, Pui cu sos de cremă de tarhon-muștar, și Pui la grătar cu sos de muștar-tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui și gătiți 3 minute; întoarceți și reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și gătiți 12 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați amestecul de muștar în picături în tigaie; se amestecă bine. Puneți sosul de muștar peste pui și acoperiți cu ceapă verde.