Pui cu slănină, ciuperci și ceapă

Puiul cu slănină, ciuperci și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți apă, pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz lent : Pui cu slănină, ciuperci și ceapă, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare, și Rosti cu slănină, ciuperci și ceapă.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția apei și a amidonului de porumb și gătiți într-o caserolă grea, acoperită, într-un cuptor de 325 F timp de 1 1/4 ore.
Transferați puiul, slănina și legumele într-un platou; păstrați cald.
Se toarnă sosul într-o cratiță mică.
Combinați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sos.
Se încălzește la fierbere, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.