Pui Cu Saramură De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, zahăr brun, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Bere Cu Bere Sărată, Pui De Bere Cu Saramură Uscată, și Pui Prăjit Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie castron de 2 litri sau cratiță cu pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 2 galoane.
Adăugați apă, sare kosher și zahăr brun; se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Se amestecă berea.
Adăugați pui. Sigilați bine punga; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie.
Scoateți puiul din saramură; clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Așezați puiul, pieptul în sus, în tigaie. Refrigerați neacoperit 1 oră pentru a usca pielea de pui. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de frecare, cu excepția uleiului; pus deoparte.
Încălziți cuptorul la 191°.
Se presară cu amestec de condimente; frecați în pielea de pui.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 de minute sau până când sucul de pui este limpede când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și tobe).
Lăsați să stea 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.