Pui Cu Saramură De Bere

Pui Cu Saramură De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, zahăr brun, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Bere Cu Bere Sărată, Pui De Bere Cu Saramură Uscată, și Pui Prăjit Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linie castron de 2 litri sau cratiță cu pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 2 galoane.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați apă, sare kosher și zahăr brun; se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Se amestecă berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SareSare
ZahărZahăr
ApăApă
BereBere
3
Adăugați pui. Sigilați bine punga; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul din saramură; clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Așezați puiul, pieptul în sus, în tigaie. Refrigerați neacoperit 1 oră pentru a usca pielea de pui. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de frecare, cu excepția uleiului; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți uleiul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Se presară cu amestec de condimente; frecați în pielea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
10
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 de minute sau până când sucul de pui este limpede când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și tobe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista