Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 564 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Combinați roșiile, 2 linguri de ulei și herbes de Provence într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper;aruncați pentru a acoperi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor până când uleiul strălucește.Adăugați cu grijă roșiile în tigaie (uleiul poateîmprăștiați).
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți,rotind o dată, până când roșiile izbucnesc și dați o parte din sucurile lor, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un castron mediu și stropiți cu
Între timp, condimentați puiul peste totcu 1 linguriță sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la căldură medie-mare. Puneți puiul pe ambele părți până Lamaro auriu, 6-8 minute.
Transferați tigaia lacuptor și prăjiți puiul până la fiert,8-10 minute.
Transferați puiul pe o tăierebord și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în aceeași tigaie; se încălzește la foc mediu.
Adăugați șalotă șigătiți, amestecând des, până când este parfumat, aproximativ1 minut. Deglazați tigaia cu oțet, răzuind bucăți rumenite din fundul tigaiei; adăugați roșii și sucurile lor și fierbeți până când sosul abia începe să se îngroașe, aproximativ 1 minut. Sos de sezon la gust cu sareși piper.
Feliați puiul; împărțiți între farfurii.Puneți roșiile și sosul peste; garnisițicu ierburi.
Per porție: 330 calorii, 24 g grăsimi, 1 g fibre