Pui cu rozmarin și sare de lămâie
Pui cu rozmarin si sare de lamaie este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 97 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime. Cap la magazin și ridica piper, coaja de lamaie, , și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui crocant cu sare de rozmarin-lămâie, Sare De Lămâie-Rozmarin, și Somon vindecat cu sare cu vodcă, ienupăr, rozmarin și coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F dacă nu aveți ventilator de convecție sau la 425 de grade F dacă aveți ventilator de convecție.
Clătiți puii în interior și în exterior și uscați bine.
Faceți sarea: într-un bol, combinați coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul, amestecând bine. Frecați puiul peste tot cu uleiul de măsline, apoi frecați cu 3 linguri de sare condimentată. (Rezervați sarea rămasă pentru o altă utilizare.) Introduceți crengile de rozmarin și bucățile de lămâie în cavitatea puiului. Nu trebuie să legați puiul.
Așezați pasărea pe un suport într-o tigaie și prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului cu 75 de grade F și continuați să prăjiți până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă cu o frigăruie, cu aproximativ 50 până la 55 de minute mai mult.
Transferați puiul într-un platou și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de a ciopli.