Pui cu piper de lămâie și sos
Lemon Pepper pui și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de carne de piept de pui, sare și piper, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui cu piper de lămâie și sos, Curcan cu lămâie-piper cu sos de slănină, și
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau wok încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați puiul și sotati timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt fierte (sucurile curg limpede și carnea de pui nu mai este roz în interior).
Adăugați ardei gras verde, ardei gras roșu, condimente de piper lămâie, sos pregătit și sare și piper după gust. Se amestecă toate împreună; reduceți focul la mediu scăzut și lăsați totul să fiarbă aproximativ 10 minute, sau până când ardeii grași sunt fragede și sosul s-a îngroșat.