Pui cu patruzeci de catei de usturoi

Pui cu patruzeci de catei de usturoi
Pui cu patruzeci de catei de usturoi este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 485 calorii. Dacă aveți nucșoară, usturoi, copane și coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu patruzeci de catei de usturoi, Pui Cu Patruzeci De Catei De Usturoi, și Pui cu patruzeci de catei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți bucățile de pui cu ulei, sotati până se rumenesc. Acoperiți fundul unei caserole grele de 6 litri cu un amestec de țelină și ceapă sotată, adăugați pătrunjelul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
2
Se toarnă vermutul peste ele, se presară cu sare, piper și o liniuță sau două de nucșoară,
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați bucățile de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Presărați căței de usturoi în jurul și între bucățile de pui. Acoperiți bine partea superioară a caserolei cu folie de aluminiu și apoi capacul (acest lucru creează o etanșare etanșă, astfel încât aburul să nu scape).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade timp de 11/2 ore, fără a scoate capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți puiul, sucurile de tigaie și căței de usturoi întregi cu felii de pâine franceză încălzită sau pâine prăjită fierbinte. Usturoiul trebuie stors de la capătul rădăcinii cojii sale de hârtie pe pâine sau pâine prăjită, întins ca untul și mâncat cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista