Pui cu mulți ardei

Pui cu mulți ardei
Puiul cu mulți ardei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 298 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei gras, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Basquaise de pui Alta (pui fiert cu ardei), Chicken ' n ' Peppers, și Pui Balsamic și ardei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de suc de lămâie cu usturoiul, chipotle și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ulei De PiperUlei De Piper
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați puiul și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă ardeii grași roșii, galbeni și verzi și poblano chile și se sotează la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie ușor și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și toate legumele sunt ușor carbonizate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Transferați pe o farfurie mare.
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați puiul și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul, reduceți focul la moderat și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Transferați puiul pe o tăietură și feliați 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Între timp, adăugați bulionul de pui în tigaie și fierbeți la foc moderat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite, până când se reduce ușor. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine. Ștergeți tigaia și returnați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Adăugați untul și restul de 1 linguriță de suc de lămâie și rotiți la foc moderat până se încorporează. Întoarceți ardeii, puiul și orice sucuri în sos și încălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Se servește cald.
13
Se servește cu: orez, tortilla de făină încălzită și avocado feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista